HET FRANCHISE

A-LA-CARTE
TOTAAL PROGRAMMA

Het Menu

A-la-Carte

Als franchise specialist, begrijpen wij exact waar u tegenaan loopt bij het opzetten en runnen van een locatie cq formule. Voor het verder professionaliseren van de formule hebben wij het unieke Franchise A-la-Carte totaal concept ontwikkelt. Dit modulaire programma maakt het zowel voor de franchisegever als franchisenemer mogelijk, zelf een keuze te kunnen maken uit een scala van oplossingen die een positieve bijdrage zullen leveren aan de winstgevendheid van de franchiseformule. Hierbij maken we onderscheid in een hoofdprogramma en een keuze programma. Creditimpact biedt in collegiale samenwerking, de onderstaande franchise-gespecialiseerde diensten aan te weten:

Hoofdprogramma

Crowdfunding

Is een financieringsvorm waarbij de financiering voor een project of onderneming opgehaald wordt bij een grote groep investeerders. Ondernemers presenteren hun financieringsaanvraag online en vragen potentiele funders om hun ondernemimng te financieren. In ruil daarvoor ontvangen funders een financiele tegenprestatie in de vorm van  rente.

Share-funding

Het geeft MKB’ers mogelijkheden om aandelen te verkopen in ruil voor kapitaal. Met het Sharefunden van aandelen kan vreemd vermogen worden afgelost, wordt het bedrijf meer waard en kan het groeien en verbeteren zonder schulden. De investeerder wordt economisch mede-eigenaar en ambassadeur van uw formule.

Informal investors

Ook wel durfkapitalist genoemd is een vermogende particulier (vaak een ondernemer die zijn bedrijf heeft verkocht) die een gedeelte van zijn eigen geld actief investeert in het kapitaal van veelbelovende bedrijven in ruil voor aandelen of een achtergestelde lening (of een combinatie van beide). 

Subsidies

Als MKB’er zijn er tal van mogelijkheden om een financieel steuntje in de rug te krijgen van de overheid. Veel ondernemers zien geen mogelijkheden bepaalde situaties te verbeteren door de financiele gevolgen. Daarom is het belangrijk te weten waar men subsidies voor kan aanvragen.

Stapelfinanciering

Bij stapelfinanciering, ook wel co-financiering genoemd, worden verschillende financieringsvormen gecombineerd om het benodigde kapitaal te verkrijgen.

Keuzeprogramma

Franchise Work-shop
Crowd-Share funding

In deze workshop (vrij van kosten) geven wij u handvatten mee om uw eigen crowdfundingcampagne op te zetten en laten wij een paar aansprekende praktijk voorbeelden zien uit diverse branches.

Franchise Werving

Het vinden van nieuwe franchisenemers is een lastige en niet eenvoudige opgave. Door gebruik te maken van actuele en relevante Data Base Marketing bronnen kunt u heel praktisch in contact komen met potentiele/aspirant franchisenemers en ondernemers die voldoen aan uw selectie criteria.  

Franchise Vestigingsplaatonderzoek

Voor een onafhankelijke vestigingsplaats- en haalbaarheidsonderzoek (prognosebepaling) die tevens dient ter ondersteuning van het businessplan en financieringsaanvraag. De wet Franchise speelt hierin een belangrijke rol.

Franchise Collectieve Inkoop

Als franchise ondernemers profiteren van de gezamelijke inkoopafspraken die circa 11.0000 horeca ondernemers met hun leveranciers maken door inkoopvolumes te bundelen. Samen krijgt u meer voor elkaar dan alleen, zeker als het om inkopen gaat.

 

Franchise PIN Krediet

Een lening verkrijgen die u binnen een half jaar terugbetaalt met uw pin omzet. U kunt de lening beschouwen als een voorschot op de betalingen die u de komende maanden gaat ontvangen.

Franchise Vastgoedfinanciering

Wilt u geld lenen voor een zakelijk pand, investeerders kunnen met opgebouwd kapitaal de zakelijke hypotheek van een ondernemer financieren. Sluit uw zakelijke hypotheek voor o.a. uw bedrijfspand of winkel. 

Franchise Inkoopfinanciering

Is een uitkomst als uw bedrijf aan het groeien is, maar beperkt wordt omdat u niet voldoende financiering krijgt om meer in te kopen. Met inkoopfinanciering kunt u uw leveanciers direct betalen en zo inkoopvoordeel realiseren. U betaald de financieringsmaatschappij op een later moment.

Franchise Kredietinformatie

Weet met wie u zaken doet en toets discreet uw stakeholders  op hun financiele standing en zakelijke reputatie en voorkom hiermee teleurstellingen.  

Franchise Equipment Lease

Met equipent lease kunt u bedrijfsmiddelen zoals; inventaris, fitnessapparatuur, bakovens ect aanschaffen zonder zelf in te teren op uw liquiditeit.

Franchise Mobiliteit Lease

Wij onderhandelen het beste lease contract voor auto’s, e-bikes en electrische bezorgscooters voor o.a. het bezorgen van maaltijden. 

Franchise Verzekering

Vrijwel alle elementen die belangrijk zijn voor de continuiteit van de formule kunnen verzekerd worden. Van e-bikes tot bezorgbrommers en van bedrijsauto’s tot inventaris. Het pakket wordt volledig afgestemd op uw behoeften en kunnen de polissen de naam dragen van uw franchiseorganisatie. 

Franchise Loyaliteits programma

Verhoog uw omzet op bestaande klanten met een geavanceerd en praktisch loyaliteits programma . Laat uw klanten automatisch sparen na elke betaling on-line of in de winkel. Voegt onderscheidende waarde toe aan de propositie van uw franchise formule.

Franchise Cadeaubon

Een complete software-en fulfilment oplossing voor verkoop, distributie en registratie van uw eigen formule cadeaukaart. Voegt onderscheidende waarde toe aan de propositie van uw franchise formule.

Franchise Mystery Guest bezoek

Opgeleide mystery shoppers inzetten, zodat u meer inzicht krijgt in de klantbeleving van uw organisatie. 

Franchise Bedrijfs Videoproducties

De video is belangrijker dan ooit. Het is gemakkelijk voor iedereen te zien en te horen, bovendien trekt het door de bewegende beelden direct aandacht en-eigenlijk het belangrijkste- uw boodschap komt daadwerkelijk binnen.

Totaal concept

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn bieden wij een totaal menu; Voor ieder wat wils!

Meer dan +15 opties

Een compleet menu; van crowdfunding en een loyaliteitsprogramma tot aan pin krediet en inkoopfinanciering.

Afspraak maken?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om u verder te informeren over onze diensten en specialiteiten.

SAMEN kunnen WIJ het realiseren

''Het is de CROWD
die ‘t hem doet''