Ga naar de inhoud

CROWDFUNDING

een gemeenschap van supporters!
Creditimpact

WAT IS CROWDFUNDING

De vaak doodlopende weg naar de bank heeft inmiddels gelukkig een goed alternatief: crowdfunding. Met crowdfunding kunt u een financiering krijgen van een breed scala aan mensen, zoals doorgewinterde investeerders, maar ook van familie, vrienden en andere enthousiastelingen die geïnteresseerd zijn in uw project. In plaats van afhankelijk te zijn van één enkele financier, kunt u een gemeenschap van supporters opbouwen die uw project ondersteunen.

Door uw project op een crowdfundingplatform te presenteren, kunt u uw verhaal vertellen, de waarde van uw project benadrukken en mensen rechtstreeks overtuigen om te investeren. Dit kan leiden tot waardevolle feedback, betrokkenheid en zelfs de eerste klanten voor uw project.

Voor veel ondernemers is de financieringsbehoefte meestal tussen € 150.000 tot € 500.000. Dat zijn bedragen waar de grote banken niet snel voor warmlopen en ook geen aantrekkelijke kredietvoorwaarden voor willen bieden.

Ook komen de banken hier snelheid te kort. Een professioneel crowdfundingplatform kan met behulp van de juiste tussenpersoon voortvarend handelen. 

Bij zaken doen draait alles om geloofwaardigheid en vertrouwen, zeker op het vlak van financieringen. Het crowdfundingproces is open en eerlijk. Er wordt een financieringsvoorstel naar buiten gebracht. In het geval van franchise wordt dit ondersteund door een bekende franchiseformule. De onderbouwing is dus niet op lucht gebaseerd en de franchisegever verbindt er zijn reputatie aan. Dat is zeer geruststellend voor investeerders.

Wilt u weten of crowdfunding of sharefunding beter bij uw situatie past? Welke voordelen er voor u te behalen zijn? Hoe u een en ander kunt bewerkstellingen?  Heeft u andere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

FRANCHISE

Crowdfunding en franchise, een huwelijk dat we steeds meer zien. Steeds meer formules zien de voordelen in van crowdfunding en zien in dat deze manier van financieren ook eenvoudig te implementeren is binnen de formule. De voordelen van franchise zijn groot, voor zowel franchisegever als franchisenemer.

LEISURE

Leisure projecten hebben vaak een sterke band met de gemeenschap en kunnen een breed scala aan mensen aanspreken, zoals lokale bewoners, enthousiastelingen en potentiële gebruikers. Door crowdfunding te gebruiken, kunt u deze gemeenschap rechtstreeks betrekken bij de ontwikkeling van uw project.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over de mogelijkheden en onze dienstverlening.

''Het is de crowd die't hem doet!''

Chat openen
1
Scan de code
Welkom op de website van Creditimpact, Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?👋