Ga naar de inhoud

Nieuws

Blijf op de hoogte!
Februari 2024

Mooi nieuws! Creditimpact is benoemd tot Top Supplier bij de HISWA-RECRON.

HISWA-RECRON is de ondernemersorganisatie voor watersport- en recreatie bedrijven in Nederland. Het doel van de organisatie is om de belangen van de leden op lokaal, nationaal en internationaal niveau te behartigen. Daar dragen wij uiteraard graag ons steentje aan bij.

Gezien onze ruime ervaring in de zakelijke MKB-dienstverlening en onze focus op de sectoren Leisure, Recreatie en Franchise, is een samenwerking met HISWA-RECRON een logische en prachtige stap voor ons.  Door TOP Supplier te zijn, zijn wij nog beter op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de branche en kunnen wij ondernemers nog beter van dienst zijn bij het behalen van hun financieringsdoelen.

Onze kennis en ons uitgebreide netwerk zetten wij in bij het tot stand brengen van een gepaste crowd- of share-finance campagne. Wij ontzorgen ondernemers bij elke stap in het proces van de financieringsaanvraag richting geldverstrekkers: praktisch, eenvoudig, geen hypes, geen gebakken lucht. Doeltreffend en eerlijk. 

Wij zijn trots op deze samenwerking en kijken ernaar uit om nog meer ondernemers bij te staan als matchmaker in crowdfunding en sharefunding.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over de mogelijkheden en onze dienstverlening.

''Het is de crowd die't hem doet!''

Chat openen
1
Scan de code
Welkom op de website van Creditimpact, Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?👋