Ga naar de inhoud

Over ons

Wie wij zijn en wat wij doen
Creditimpact

Wie zijn wij

Creditimpact is matchmaker, gespecialiseerd in crowdfunding en sharefunding. Met name veel Leisure- en franchiseondernemers weten al sinds 2015 hun weg naar Creditimpact te vinden en leggen met succes hun businessplan en kredietaanvraag bij ons neer. Projecten bij Creditimpact variëren qua kredietbedrag van € 25.000 tot € 2.000.000 en vertegenwoordigen een grote diversiteit aan ondernemingen. 

Onze kennis en ons uitgebreide netwerk zetten wij in bij het tot stand brengen van een gepaste crowd- of share-funding campagne. Creditimpact ziet het als een uitdaging om voor elk MKB-bedrijf het meest geschikte platform te vinden en adviseert u op basis van verwachte kosten, totale ervaring en specialisme welk platform het best bij uw financieringsbehoefte past. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact op!

Onze Business

Wat doen wij

Onze ruime ervaring in de zakelijke MKB-dienstverlening (kredietverzekering, factoring, bedrijfsinformatie, database marketing) en onze focus op de sectoren Leisure en Franchise heeft geleid tot een nauwe samenwerking met branchegenoten. Daarnaast zijn wij business partner van de HISWA-RECRON en co-member van de NFV (Nederlandse Franchise Vereniging). Zo zijn wij goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen en kunnen wij u nog beter van dienst zijn bij het behalen van uw financieringsdoelen. 

Wij ontzorgen MKB ondernemers bij elke stap in het proces van de financieringsaanvraag richting Crowd– en Sharefunding Platforms: praktisch, eenvoudig, geen hypes, geen gebakken lucht. Doeltreffend en eerlijk. 

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over de mogelijkheden en onze dienstverlening.

''Het is de crowd die't hem doet!''

Chat openen
1
Scan de code
Welkom op de website van Creditimpact, Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?👋